Alibre Design är här för att stanna

Nu är ordningen återställd. Kärnan av de europeiska återförsäljarna har i dagarna haft sitt första möte och diskuterat framtiden och glädjande nog är i princip alla kvar sedan starten. Som många säkert redan vet är Emcad den första återförsäljaren, inte bara i Europa utan i hela världen och många av våra kunder har varit med sedan starten. Alibre och vi återförsäljare är naturligtvis väldigt glada för förtroendet och hoppas nu på ytterligare 15 år!

Sedan de första året  har ganska få nya återförsäljare tillkommit och förutom de som anslöts av 3D Systems (deras policy är att alla deras återförsäljare kan sälja alla deras produkter) så tror jag inte många cadprogram i världen har så trofast grupp som stått ut i med- och motgångar. Principen hos Alibre var i början att varje land skulle ha en enda återförsäljare för att undvika intern konkurrens och priskrig . Detta ändrade tyvärr 3D Systems och det har skapat lite förvirring hos vissa kunder men såvida inget annat annonseras så fortsätter det som vanligt. Emcad är återförsäljaren man väljer då det är här erfarenheten och kunskapen finns.

De ursprungliga återförsäljarna har också väldigt stort inflytande på utvecklingen och ansvarar också för bland annat översättningar i respektive land. Under tiden med 3D Systems urholkades tyvärr detta och vi återförsäljare blev mer marginaliserade, vilket inte alls passar för en programvara som Alibre Design. Rykten om framtiden gjorde också att nästan alla återförsäljare började se sig om efter komplement, då ingen vill lämna kunden i sticket och stå utan programvara.

Nu när vågen vänt är den närmsta tiden är naturligtvis väldigt viktig och Alibre jobbar stenhårt med att få fram nya versioner. En stor mängd kunder som hoppat av sina avtal på grund av osäkerhet och annat, har också återvänt och tillsammans ska vi se till att Alibre Design fortsätter vara marknadens mest lättanvända, prisvärda och trevligaste cadprogram!

PS. I nästa version blir det väldigt trevliga nyheter i plåtmodulen
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Irena Lauterbach » Alibre CAM is no more...:  ”Hej, det var länge sedan jag hörde något från dig! Vilka nya produkter kommer du..”

  • Bengt Lindell » Alibre Atom3D är här!:  ”skulle vilja testa alibre atom men kan ej få tillgång till det går det att lösa ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln