3D CAD på din laptop

Alibre Design

Detta är 3D Cad för dig som eftersträvar enkelhet och snabba resultat. En programsvit för mekanikkonstruktören som innehåller flera intressanta tillägg för den produktionsinriktade användaren. Cadprogrammet är väldigt enkel att lära sig och finns också på svenska!

Några höjdpunkter i programsviten.

  • Öppna och arbeta vidare med filer från bland annat Solidworks, Inventor, Solid Edge, Catia V5, Pro/E, STL, STEP, IGES och Parasolid.
  • Keyshot för fotorealistiska bilder med högsta kvalitet.
  • Flera komponentbibliotek med miljontals komponenter.
  • Plåtutbredning med möjlighet att skapa plåtar direkt eller återskapa från importerade detaljer.
  • Möjlighet att skapa varianter av modeller och sammanställningar.


Läs i detalj vad som ingår

Testa Alibre Design i 30 dagar

Systemrekommendationer för Alibre Design
 

Part- och sammanställningar i 3D cad
Lättanvänd men ändå avancerad plåtmodellering
Automatisk generering av produktionsritning från 3D-modellen

Vilka använder Alibre Design?
Alibre Design används av kunder i olika branscher över hela världen som huvudverktyg eller som komplement till större CAD-system. Det är lättanvänt och flexibelt, och du kan enkelt öppna filer från olika CAD-system och fortsätta arbetet. Med Alibre Designs prisvärda och lättanvända tilläggsmoduler kan du utföra avancerade funktioner som animering och hållfasthetsberäkning. Prova själv - du kan testa Alibre Design i 30 dagar utan minsta motkrav från oss

Precis som de flesta andra cadsystem så är Alibre Design uppbyggt av moduler, några framtagna internt medan andra används på licens. Programvaran bygger på ungefär samma teknologier som andra solidmodellerare på marknaden och solidkärnan som används för är ACIS från Dassault. För skiss- och sammanställningsanalys används den välkända geometrimotorn D-Cubed från Siemens. Den fantastiska 3D-visualiseringen sker med Hoops.