Om Emcad

Emcad har sedan 2002 distribuerat programserien Alibre Design i Sverige och Norge och är med detta den återförsäljare i världen som funnits allra längst. Emcad har sedan starten varit djupt delaktiga i utvecklingen av programvaran och även ansvarat för översättningen till svenska. 

Sedan 2014 säljer vi också ZW3D, för de kunder som har behovet av en mer avancerad programvara för både solid- och ytmodellering. Utöver detta finns också flera olika programvaror för att bredda verktygslådan för konstruktören - allt från hållfasthetsanalys till fotorealistiska bilder.

Vi har erfarenhet sedan 1991 av solidmodellering och med mer än 25 års professionell IT-erfarenhet, ges kunderna en komplett lösning i området automation och modellhantering.

Utbildning
Erfarenhet av utbildning av användare sedan 1995. Har utbildat i kontorsprogram, processindustriapplikationer samt konstruktionsprogram som SolidWorks och Alibre Design.

Konsultation
Vi kan hjälpa till med jobb som modellering, rendering av bilder, framställning av animeringar och industrianpassad webbdesign. Vi förmedlar också kontakter mellan företag om ni vill ha hjälp med detta!

Dataskyddslagen
Alla våra kunder skyddas av GDPR och kan alltid begära utdrag på vilka uppgifter vi har lagrat. Det nyhetsbrev som skickas ut kan närhelst sägas upp direkt från utskicket.

Läs mer om vår GDPR-policy här
 

Affärsidé

Marknadsföra professionella cadsystem till marknadens bästa priser.

Värdegrund

Korta led - låga priser.
Tekniker, inte säljare.
Innovativt tänkande.

Våra kunder

Vi har idag över 1000 kunder inom flera olika branscher och med olika krav och visioner. Allt från uppfinnare till produktionstekniker samt också arkitekter och designers använder idag någon av våra programvaror.

Besöksadress:
Fallhammargatan 3B, Bäckby Park, Västerås
Postadress:
Gransångargatan 57, 724 71, Västerås
Telefon:
021-307170
Epost:
info@emcad.se