Utbildning

Utbildning är en investering för framtiden​. Försäkra dig om att utnyttja din programvara maximalt. Gå en kurs och lär dig det du behöver för att komma igång på rätt sätt. Vi försöker ha marknadens lägsta priser och i vissa fall betalar du bara 1/3 av vad du måste betala för liknande kurser hos andra aktörer.

Vi har erfarenhet av att hålla kurser i parametrisk solidmodellering sedan 1997 och vet vilka hinder som måste passeras för att bli en fullgod användare av en parametrisk solidmodellerare.

Alla kurser leds av erfaren utbildningsledare och kan också delvis anpassas individuellt till deltagarens önskemål och förkunskaper.

I kursavgiften ingår  lunch och eftermiddagsfika för heldagarskurser. Kurslitteratur på svenska ingår naturligtvis också.

Normalt har du med dig egen dator, men om du saknar en eller av någon annan anledning inte kan ta med dig en dator så kan du hyra till en låg kostnad.

Utbildningarna sker i Västerås.

För att en kurs skall bli av krävs normalt minst två deltagare.

Hur bokar du kurs?
Vi arrangerar kurser med jämna mellanrum och skickar alltid ut info till alla användare när det är dags för nästa kurstillfälle. Skicka mejl till info@emcad.se eller ring 021-307170 så kommer vi överrens om vilken kurs du kan boka in dig på.

Vad händer när du bokat kurs
Vi skickar en bokningsbekräftelse när du anmält dig. Vi skickar också en kallelse med information om tider, karta osv. i god tid innan kursen startar.

Vad händer om du måste avboka?
Om du får förhinder så kan du överlåta din plats till en kollega utan extra kostnad.

Vilka avbokningsregler finns?
När du bokat in dig på kurs så har du rätt att avboka denna, utan extra kostnad, fram till två veckor innan kurstillfället. Två veckor fram till en vecka innan så debiteras du halva kursavgiften. Alla avbokningar som sker en vecka eller senare innan kursstart debiteras fullt ut. Dock har du rätt att boka in dig på ny kurs till 50% rabatt om du kan gå vid ett senare tillfälle. Emcad förbehåller sig rätten att avboka kursen om allt för få deltagare kan vara med. Detta sker senast en vecka innan kursstart.

Force Majeure
Emcad förbehåller sig rätten att flytta kursdatum vid händelser som kan anvisas till Force Majeure. Till dessa händelse räknas exempelvis plötslig sjukdom av kursledare, brand, olycka och begravning.

Utbildningar att välja mellan
Grundkurs
Uppdateringskurs
Helgkurs, halvdag