AutoPOL- Plåtutbredning för de komplexa modellerna

Det finns ett flertal plåtutbredningsprogram på marknaden, men inget kan mäta sig med AutoPOL. Det finns i princip inga plåtmodeller som AutoPOL inte klarar av att breda ut. 

Med ett fåtal knapptryckningar kan du snabbt och enkelt skapa ett underlag för bockning, direkt från den 3D-modell du importerat från Alibre Design, ZW3D, Solidworks, Catia eller andra cadsystem.

AutoPOL Unfold
Detta är den fristående programvaran för utbredning av importerade plåtdetajer från de flesta cadsystem på marknaden. Unfolder har en mycket avancerad utbredningsmotor och låter dig breda ut allt från enkla fästen till avancerade rördetaljer. Programmet hanterar både raka bockar och kurvationer. Unfolder kan importera filer i formaten STEP, SAT (Acis) och DXF. 

Läs mer här (engelska)

AutoPOL Unfold Pro
Detta är den fristående programvaran för utbredning av importerade plåtdetajer från de flesta cadsystem på marknaden. Unfolder har en mycket avancerad utbredningsmotor och låter dig breda ut allt från enkla fästen till avancerade rördetaljer. Programmet hanterar både raka bockar och kurvationer. Unfolder kan importera filer i formaten STEP, IGES, SAT (Acis) och flera andra cadformat. Det går också att ta in filer direkt från Solidworks och Inventor. Finns också möjlighet att använda nätverkslicens.

Läs mer här (engelska)

AutoPOL Design
Ett specialinriktat cadsystem för dig som enbart konstruerar plåtdetaljer. Programmet är helt parametriskt och klarar av att modellera många detaljer där andra, generella, cadsystem går bet. AutoPOL Designer är en add-on till Unfold.

Läs mer här (engelska)

AutoPOL är en svenskutvecklad programvara som klarar de mest komplexa plåtutbredningarna. Programmet har utvecklats sedan 90-talet och säljs idag över hela världen.