loading...

Keyshot
Välkommen till marknadens kanske mest lättanvända programvara för realistiska renderingar! Keyshot bygger på snabb och modern teknik som gör det möjligt att i realtid rendera bilder och snabbt testa olika inställningar. Testa olika skärpedjup, ljussättningar och bakgrunder och få omedelbar respons! Keyshot har ett gränssnitt som kan verka simpelt men under ytan finns en oerhört kompetent och avancerad renderingsmotor som gör programmet lämpat från allt till virtuella fototagningar till produktpresentationer.

Tillsammans med Alibre Design läser du enkelt in filer från marknadens olika cadsystem och därefter tar det inte många minuter innan du har skapat din första, professionella, bild.

Keyshot lämpar sig också väl för fotografer som nu kan ligga steget före och ta fram bilder av produkter som ännu ej lämnat modellstadiet, även i sin rätta miljö med en ljussättning av modellen som kan baseras på den bakgrundsbild som modellen placeras i. Kan det bli enklare?

Ladda hem Keyshot för Alibre Design här.

Fakta
Keyshot har sitt urpsrung i programvaran Hypershot som dök upp på marknaden 2002 och revolutionerade marknaden med sin realtidsrendering av komplexa objekt. Programvaran utvecklas idag av Luxion och leds av dansken Henrik Wann Jensen, professor i San Diego och Oscarsvinnare 2004 för sina bidrag hos Weta Digital (Sagan om Ringen mm.)