12 skäl till varför du ska välja Alibre Design

Få en komplett plattform för design, produktionsritning och presentation
Alibre Design ger en komplett uppsättning verktyg för exakt 3D-modellering, plåtutbredning och associativa produktionsritningar villket ger möjlighet till att skapa komplexa modeller med tusentals parter. Keyshot levererar fotorealistiska renderingar för att piffa upp din hemsida, broschyr eller ditt säljmaterial.
 

Kommunciera mer effektivt och vinn kunders förtroende
Utgå från dina 3D-modeller och omvandla dessa direkt till 3D PDF som kan öppnas av vem som helst som har installerats Adobe Acrobat Reader. Modellen kan där roteras, flyttas runt och zoomas. Keyshot låter dig göra en verklighetstrogen bild av ditt koncept, vilket ger kunden en bättre känsla för hur den färdiga produkten kan komma att se ut. Med en kombination av dessa två verktyg är det enklare än någonsin att presentera sina idéer för omvärlden.

Kompatibilitet med programvara och maskiner
Öppna och använd filer från exempelvis SolidWorks, Pro/E, Inventor, Catia, Parasolid och Solid Edge. Du kan naturligtvis också öppna filer i formaten STEP, SAT och IGES. Du kan importera ytor från MoI och Rhino. Exportera många av dessa format till andra system eller exportera för vidare bearbetning i CAM, CNC, 3D-skrivare, rendering eller ytmodellering i exempelvis MOI3D.

Enkelt, enkelt, enkelt

Kom igång med programmet direkt! Alibre Design har alla de verktyg du behöver och ett lättanvänt användargränssnitt. Våra användare anser ofta att Alibre Design är mycket enklare att lära sig än vår konkurrenters. Om du redan är bekant med 3D CAD, såsom SolidWorks, Pro/E, Inventor eller Catia kan du i princip börja använda programvaran på direkten.


Mest för pengarna

Det finns inte många cadprodukter på marknaden som är i närheten av Alibre Design vad gäller prisvärdhet. För cirka 25% av kostnaden hos de större konkurrenterna, får du ett komplett system för 3D-modellering, ritningsframställning, sammanställningar, rendering, plåtmodellering, standardkomponenter och rörelseanalys. Vårt serviceavtal för uppdateringar och support kostar en bråkdel av vad konkurrenterna begär. För samma kostnad som en licens med avtal hos en konkurrent, får du fyra licenser av vårt programpaket! 


Aktiv och varierande användarbas i hela världen

Gör som tiotusentals andra konstruktörer och designers i över 50 länder och på fler än 12 språk. Affärsmän, entrepenörer, hackare, hobbyanvändare och alla där mellan kan ha nytta av  Alibre Design. Gå med i vårt aktiva användarforum om du vill  visa upp dina modeller och svara på frågor eller ställa egna.


Enkelt att handla

Köp direkt via mejl, webbshop eller telefon. Vi kräver inga demos, konsultationer eller långa säljprocesser. Du kan köpa och vara igång inom 10 minuter.


Låga kostnader över hela linan

Alibre Design går snabbt att köpa, är billigt att äga och underhålla, enkelt att lära sig och enkelt att uppgradera. Öppenheten gör att du kan öppna och använda dina befintliga modeller.

Vår programvara fyller dina behov

Vår programlösning är till för människor som konstruerar riktiga modeller. Vi har produkter för människor som konstruerar fågelholkar och sportbilar och allting där i mellan. Oavsett om dina konstruktioner är enkla eller avancerade så finns det en version för dig.


30 dagar på dig att utvärdera

Sedan starten har vi erbjudit alla att prova programmet, fullt ut. Naturligtvis helt kostnadsfritt och utan några frågor. Vi ser det som en självklarhet att våra framtida kunder själva ska få avgöra om Alibre Design passar verksamheten eller inte. Under dessa 30 dagar erbjuder vi naturligtvis support.


Kostnadsfri utbildning
Med Alibre Design kommer flera integrerade exempel och tillgång till en hela vår videokurs med cirka 100 filmer vilka beskriver viktiga funktioner i programvaran.

På svenska
Alibre Design finns sedan 2003 översatt på svenska och kan göra det ännu enklare att komma igång med ett parametriskt cadsystem.

Modell skapad i Alibre Design