3D CAD för alla

Vi marknadsför ett lättanvänt och komplett cadsystem för mekanisk konstruktion - Alibre Design - i flera olika versioner. Utöver detta säljer vi även Simlab Composer, ett komplett renderingssystem för dig som vill ta fram naturtrogna bilder, filmer eller simuleringar av din 3D-modell. För dig med väldigt höga krav på plåtutbredningar finns AutoPOL.

Prisvärt
Mer lättanvända och prisvärda produkter för mekanisk konstruktion tror vi inte du kan hitta idag, professionell 3D CAD ska inte vara onödigt dyrt. Det har aldrig heller varit enklare att skapa parter, sammanställningar och produktionsritningar. Naturligtvis kan du också exportera dina parter till 3D-skrivare. 

Sommarpriser

Under Augusti månad så har vi otroliga priser på Alibre Atom3D och Alibre Design!

Just nu får du ett parametrisk 3D CAD från endast 1500 kr! Du äger licensen, ingen hyra och inga moln.

Vill du ha  ytterligare funktionalitet väljer du Alibre Design och får då 20% rabatt! Beställ direkt i cadbutiken!

Effektivt
Systemet är parametriskt och låter dig konstruera fritt och dynamiskt, eller strikt och styrt av matematiska relationer. Alibre Design är det riktigt prisvärda alternativet till dyrare och mer komplexa system som Solidworks, Creo och Autodesk Inventor. Faktum är att det är så prisvärt att du kan hoppa över enkla 2D-lösningar och gå direkt på 3D!

3D CAD på svenska
Alibre Design finns också översatt till svenska. Detta gör det enklare för dig som är van med svenskspråkiga cadprogram att komma in i systemet. Vill du så kan du naturligtvis köra programmet på engelska eller annat språk.

Vi har nått 1000 kunder och har mer än 20 år på marknaden...

Emcad har sedan 2002 levererat cadsystem till fler än 1000 företag i många olika branscher. En stor del  av de produkter som idag används av svenska företag eller konsumenter är skapade, testade eller visualiserade i någon av våra programvaror.

Auktoriserad återförsäljare av
Alibre Design
FEMdesigner
Simlab Composer
AutoPOL