Att rita i tre dimensioner

Om du känner dig osäker på 3D CAD och inte riktigt vet hur du ska komma igång, så förstår vi dig. Men vi gör också allt för att du ska förstå hur enkelt du faktiskt kan komma igång! Med något av våra cadsystem får du alla verktyg som behövs för att skissa, modellera och bygga ihop dina modeller. Skissande sker i 2D, precis som exempelvis AutoCAD och sammansättningen av modeller sker på ungefär samma sätt som med vilken plastbyggsats som helst.

Från CAD-modellen är det sen väldigt enkelt att skapa en "vanlig" ritning, med alla de linjer och pilar du är van med från 2D. Gör du någon ändring på din cadmodell, så uppdateras också ritningen. Snabb, smidigt och enkelt.

Känner du dig redo för att testa 3D CAD, registera dig för en licens här så kan du prova i minst 15 dagar - naturligtvis helt utan kostnad.

Här är en film som visar hur enkelt du kommer igång i Geomagic Design. Arbetsflödet i ZW3D är liknande, då det har samma logiska uppbyggnad. Kom ihåg att ändra kvaliteten till 720HD och växla sen till fullskärm!