Utvärdera Alibre Design i 30 dagar
Att välja cadprogram kan vara svårt och krångligt, det är en djungel där ute och det är ibland svårt att veta vad man skall fråga eller var man skall börja. För att få så god bild som möjligt över det cadsystem du tänkt investera i, behövs det naturligtvis en grundlig utvärdering. En utvärdering som du själv gör, gärna i samråd med oss. Vi försöker inte ge falska förhoppningar utan vill ge en ärlig bild av de olika programvarorna och hur dessa kan ge extra fart åt er verksamhet.

Hur går utvärderingen till?
Till att börja med måste en användarregistrering ske. Du fyller i dina personliga uppgifter, samt adress, företag etc. 

Dina uppgifter kommer naturligtvis inte lämnas vidare utan kommer endast användas av Alibre LLC eller Emcad för utskick av koder och information i form av nyhetsbrev etc. När provtiden gått ut finns det INGA krav på köp eller liknande.

Vill du inte ha nyhetsbrev eller liknande i fortsättningen så kan du enkelt avregistrera dig direkt från utskicket.


Inom fyra timmar (kontorstid) bör du ha fått ditt registreringsmejl. Här får du vidare instruktioner om hur du laddar hem och installerar Alibre Design. Vill du köra programmet på svenska, så måste du välja detta under installationen. Du kan därefter växla mellan svenska/engelska i programinställningarna.

Får du inget svar kan du prova att registrera dig för att testa Alibre Atom3D här

Du kan också registrera dig för att testa Alibre Design här.


Ladda hem "komigång-guide på svenska" genom att klicka på ikonen nedan. Tänk på att denna guide för närvarande är anpassad för Alibre Design Expert och några övningar fungerar endast för denna version.