Simlab Composer 7

Världens mest prisvärda renderare/animerare/simulerare har precis lanserats i en ny version. Som vanligt är det mängder av nyheter, bland annat ett nytt (efterlängtat) gränssnitt och möjlighet att reducera polygoner för att snabba upp renderingen ännu mer.

Har du inte testat Simlab Composer så tycker jag du ska göra det nu direkt. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan göra och hur lite det faktiskt kostar. Under maj månad är det dessutom rejäla rabatter!

Läs mer om Simlab Composer här.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Irena Lauterbach » Alibre CAM is no more...:  ”Hej, det var länge sedan jag hörde något från dig! Vilka nya produkter kommer du..”

  • Bengt Lindell » Alibre Atom3D är här!:  ”skulle vilja testa alibre atom men kan ej få tillgång till det går det att lösa ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln